Puppycursus

foto Petra Rakers Golden Retriever pup

©foto Petra Rakers Golden Retriever pup

Puppycursus

Tijdens de puppy cursus leggen we samen de basis voor de opvoeding en training van uw pup. Oefeningen zoals: meelopen met een slappe lijn, hier komen, begroeten van mensen, spelen en speeltjes loslaten, komen aan bod.

Naast deze broodnodige “kunstjes” besteden we veel aandacht aan de lichaamstaal van uw hond en de socialisatie.  Zo leert u uw pupje te helpen om zich te ontwikkelen tot een stabiele volwassen hond. We kijken naar de persoonlijkheid van uw hond. Ieder hondje is anders en daarmee houden we in de les rekening. We laten de pups wennen aan rare attributen en gaan een parcours (vanuit de puppygym) voor de pups neerzetten waar ze begeleid over kunnen klauteren. Een aantal socalisatielessen wordt op een andere locatie gegeven zodat uw pupje kennis maakt met verschillende situaties. De neusjes van de pups zullen aan het werk gezet worden met snuffelspelletjes.

Tijdens de les is er ruimte om uw vragen te stellen, zodat u thuis goed vooruit kunt. De cursus bestaat uit 10 lessen van 45 minuten.

Olga Vos IJslanders Logi blond en Brimi de zwarte.

©foto Olga Vos IJslanders Logi rechts en Brimi links

foto Petra Rakers Golden Retriever pup

©foto Petra Rakers Golden Retriever pup

Olga Vos IJslanders Logi blond en Brimi de zwarte.

©foto Olga Vos IJslanders Logi rechts en Brimi links.

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2016 hondengedragcaoch h/o hondenschool de wijsneus. Alle Rechten Voorbehouden.