Workshop bij de fokker

© foto Mirjam Leppers

© foto Mirjam Leppers

Voorkomen is beter dan genezen

Een warm thuis vinden voor uw lieve puppies is uw grootste prioriteit. Uiteraard selecteert u de kopers heel zorgvuldig en stelt u veel vragen om in te kunnen schatten of de pup bij deze mensen in goede handen is.

Als fokker bent u erg druk in de weer met de zorg voor uw pups. De nieuwe eigenaar wil klaar zijn voor de grote verandering in huis, de zorg voor een kleine hummel van u. Ze komen dan ook met veel vragen bij u aankloppen.

Mijn specialisatie is communicatie bij honden, ik kan u helpen de nieuwe eigenaren een goede start te geven, zodat uw pup zich direct thuis en begrepen voelt bij plaatsing.

Als hondengedragcoach geef ik de nieuwe eigenaren  een workshop in hondengedrag en communicatie. Dit gebeurd rond de zesde levensweek van de pups. Het gedrag van de pup wordt dan goed begrepen, omdat de signalen juist worden geïnterpreteerd.  De pup komt dan in een nieuw thuis, waar al voldoende kennis is om de pup van jongs af aan te begeleiden.

© foto CB Wetterhoun nest

© foto CB Wetterhoun nest

Tijdens de 2 uur durende workshop bij u thuis laat ik aan de hand van beeldmateriaal zien hoe de hond zich voelt en leg ik de kersverse eigenaren uit hoe er het best gehandeld kan worden. Alle eigenaren krijgen een boekje mee, zodat ze thuis alles op hun gemak kunnen doorlezen en goed voorbereid zijn als de pup er is.

Copyright © 2016 hondengedragcaoch h/o hondenschool de wijsneus. Alle Rechten Voorbehouden.