Privé les

 Ali Bremer

©Foto Ali Bremer

Trainen met uw hond bij een hondenschool is leuk. Dit gebeurt meestal in groepsverband. Het kan zijn dat dit voor u geen optie is. Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een privéles.

Deze privélessen kan ik u bieden.

U kunt voor privéles kiezen als uw hond bijvoorbeeld een handicap heeft, een bejaarde hond of als uw hond problemen heeft in de omgang met soortgenoten etc. Natuurlijk kan ik ook helpen als u uw hond wilt trainen tot speurneus of hulphond.

Kan uw hond alleen een poot geven of heeft u een speurneus in huis, voor iedereen maak ik een leuke en leerzame les op maat. Het grote voordeel is dat we samen gaan bekijken wat voor u en uw hond belangrijk is om aan te leren. Kortom er is voor ieder wat wils.

Naast het aanleren van oefeningen geef ik u inzicht in de (subtiele) lichaamstaal van uw hond. Het verstaan van deze taal is onmisbaar in een goede training of begeleiding (zie: “Gedragsbegeleiding”).  U zult ervaren hoe geweldig honden communiceren. U leert deze subtiele taal toepassen waardoor de band met uw hond meer versterkt wordt. Doordat u elkaar beter begrijpt, wordt trainen een feestje voor beiden.

Copyright © 2016 hondengedragcaoch h/o hondenschool de wijsneus. Alle Rechten Voorbehouden.